Ψάχνετε τρόπους για να φτάσετε στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης Google και να δημιουργήσετε περισσότερη επισκεψιμότητα; Τότε πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στις καλύτερες στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες στο ιστολόγιό σας. Ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε να μαθαίνετε SEO είναι να ακολουθείτε δημοφιλή ιστολόγια SEO και ειδικούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τις γνώσεις σας για τη βελτιστοποίηση αναζήτησης και να αναπτύξετε το ιστολόγιό σας. Έχοντας αυτό κατά νου, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τους 14 καλύτερους επαγγελματίες SEO που πρέπει να ακολουθήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. seo checker

Λάρι Κιμ


Ο Λάρι Κιμ στο Twitter

Ο @larrykim είναι ο ιδρυτής του WordStream, μιας διαδικτυακής διαφημιστικής εταιρείας, και του MobileMonkey, λογισμικού μάρκετινγκ για κινητά. Είναι επίσης διάσημος εκδότης για μερικά από τα δημοφιλή καταστήματα όπως το CNBC, το Medium κ.λπ.

Στο προφίλ του στο Twitter, ο Larry μοιράζεται ολοκληρωμένες γνώσεις σε συνδυασμό με εντυπωσιακά γραφικά για να βοηθήσει τις επωνυμίες να αποκτήσουν περισσότερη έκθεση. Για παράδειγμα, οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ θα μάθουν για τη δημιουργία δυνητικών πελατών, το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, το λογισμικό, τις εισβολές επιχειρηματικής ανάπτυξης, τα στατιστικά του κλάδου, καθώς και γενικές συμβουλές παραγωγικότητας, αστεία κ.λπ. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τον Larry στο Facebook .

Moz


Moz στο Twitter

Το @Moz είναι λογισμικό ανάλυσης μάρκετινγκ για βελτιστοποίηση αναζήτησης και κοινωνικό μάρκετινγκ.

Στο Twitter, η Moz μοιράζεται πολλές συμβουλές για να βοηθήσει τις επωνυμίες να βελτιστοποιήσουν την αναζήτηση και να βελτιώσουν τη δημιουργία συνδέσμων, το μάρκετινγκ περιεχομένου και άλλες δημοφιλείς στρατηγικές SEO. Μπορείτε να μάθετε για επερχόμενες διαδικτυακές εκδηλώσεις και αναρτήσεις στο ιστολόγιο Moz, κορυφαία διαδικτυακά μαθήματα στον κλάδο, να λάβετε κωδικούς προσφοράς και εκπτώσεις και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το Moz στο Facebook .

Ντάνι Σάλιβαν


Ο Ντάνι Σάλιβαν στο Twitter

Ο @dannysullivan είναι δημοσιογράφος, αναλυτής, επιχειρηματίας και ο δημόσιος σύνδεσμος αναζήτησης της Google, βοηθώντας τους ανθρώπους να κατανοήσουν καλύτερα πώς λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης και η Google για να συγκεντρώνουν καλύτερα σχόλια από το κοινό.

Στο Twitter, ο Danny μοιράζεται κοινωνικά θέματα, προσωπικές ιστορίες, όπως και ειδήσεις ψηφιακού μάρκετινγκ. Ακολουθήστε τον Danny εάν ​​θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες και τεχνολογία της Google.

Ραντ Φίσκιν


Ο Ραντ Φίσκιν στο Twitter

Ο @randfish είναι ένας από τους κορυφαίους ειδικούς συμβούλους SEO και διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής του SparkToro, εργαλείου έρευνας αγοράς και ευφυΐας κοινού. Είναι επίσης ένας δημοφιλής βασικός ομιλητής στον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ και των startups και οι δημοσιεύσεις του έχουν παρουσιαστεί στους Seattle Times, Newsweek και New York Times για να αναφέρουμε μερικές. Το 2009, ο Ραντ συμπεριλήφθηκε στους 30 καλύτερους νέους επιχειρηματίες τεχνολογίας κάτω των 30 ετών από το BusinessWeek. 

Στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Rand μοιράζεται τα τελευταία νέα και συμβουλές για το ψηφιακό μάρκετινγκ και τη διαδικτυακή διαφήμιση. Για παράδειγμα, θα ανακαλύψετε πώς να κάνετε μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε ποιες στρατηγικές να επενδύσετε, πώς να δημιουργήσετε ελκυστικό περιεχόμενο, σε ποιες ενημερώσεις της Google πρέπει να προσέξετε, κ.λπ. Ο Ραντ κάνει επίσης πολλά tweet για κοινωνικά θέματα καθώς και για την προσωπική του ζωή. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τον Rand στο Facebook .

Νιλ Πατέλ


Ο Neil Patel στο Twitter

Ο @neilpatel μπορεί να είναι ο καλύτερος επαγγελματίας SEO που πρέπει να ακολουθήσετε εάν θέλετε να μάθετε τα σχοινιά του ψηφιακού μάρκετινγκ και να παραμένετε στην κορυφή των ειδήσεων του κλάδου. Ο Neil είναι ειδικός σε αναλύσεις, επενδυτής και συνιδρυτής του Neil Patel Digital, μάρκετινγκ περιεχομένου, SEO και πληρωμένης εταιρείας πολυμέσων.

Ακολουθήστε τον Neil στο Twitter για να μάθετε πώς να δημιουργείτε ελκυστικό περιεχόμενο και να το βελτιστοποιείτε για αναζήτηση, να ερευνάτε λέξεις-κλειδιά, να αξιοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και να λαμβάνετε ανακοινώσεις για επερχόμενα διαδικτυακά σεμινάρια, αναρτήσεις ιστολογίου στο ιστολόγιο του Neil και ενημερώσεις προϊόντων. Ο Neil μοιράζεται επίσης πολλά κοινά υλικά και γραφικά, όπως φύλλα εργασίας, πρότυπα και φύλλα απάτης. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τον Neil στο Facebook .

Μπάρι Σβαρτς


Ο Μπάρι Σβαρτς στο Twitter

Ο @rustybrick είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος του Rusty Brick, διαδικτυακού προσαρμοσμένου τεχνολογικού λογισμικού που περιλαμβάνει προηγμένο ηλεκτρονικό εμπόριο, CMS, κοινωνικά δίκτυα, CRM, εφαρμογές για iPhone και πολλά άλλα. Ο Barry έχει πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας στην αναζήτηση, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των τελευταίων ειδήσεων του κλάδου και είναι ένας από τους καλύτερους τεχνικούς ειδικούς SEO στον τομέα. Είναι επίσης ομιλητής και συντονιστής σε πολυάριθμα συνέδρια μάρκετινγκ αναζήτησης και τεχνολογίας. Παρέχει συμβουλές για την Google, το Yahoo! Αναζήτηση, το Bing της Microsoft και πολλές άλλες εταιρείες.

Ακολουθήστε τον Barry στο Twitter για να μάθετε για τα τελευταία νέα SEO και ενημερώσεις της Google, καθώς και για να μην χάνετε επερχόμενες εκδηλώσεις του κλάδου. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τον Barry στο Facebook .

Σάιρους Σέπαρντ


Ο Cyrus Shepard στο Twitter

Ο @CyrusShepard είναι ανώτερος διευθυντής περιεχομένου και SEO στη Moz και ιδρυτής του ZyppySEO, λογισμικού για βελτιστοποίηση αναζήτησης.

Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τον Cyrus στο Twitter για να μάθετε πώς να βελτιστοποιείτε το περιεχόμενό σας και να κατατάσσεστε ψηλά στο Google, να διεξάγετε έλεγχο ιστότοπου, να ερευνάτε λέξεις-κλειδιά και να αποκτάτε άλλες σημαντικές δεξιότητες για ειδικούς στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τον Cyrus στο Facebook . 

Αν Σμάρτυ


Η Ann Smarty στο Twitter

Ο @seosmarty είναι ειδικός στο ψηφιακό μάρκετινγκ, brand manager στο Ninjas Marketing, μια εταιρεία διαδικτυακού μάρκετινγκ που παρέχει SEO, δημιουργία συνδέσμων, ανάπτυξη περιεχομένου, υπηρεσίες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα.

Στο Twitter, η Ann μοιράζεται χρήσιμες συμβουλές για το πώς να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας για αναζήτηση, μάρκετινγκ, δημιουργία δυνητικών πελατών, επωνυμία μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μάρκετινγκ μέσω email, αύξηση επισκεψιμότητας, καλύτερη εμπειρία χρήστη, ηλεκτρονικό εμπόριο και πολλά άλλα. Η Ann μοιράζεται νέα του κλάδου και κάνει retweet χρήσιμες αναρτήσεις από άλλους λογαριασμούς στη θέση. Η Ann έχει επίσης λογαριασμό στο Facebook , αλλά δημοσιεύει κυρίως για προσωπικά και κοινωνικά θέματα εκεί.

Search Marketing Expo


Αναζήτηση Marketing Expo στο Twitter

Το @smx είναι ένα κορυφαίο συνέδριο για ειδικούς στο μάρκετινγκ SEO, το οποίο πραγματοποιείται ετησίως για πάνω από 15 χρόνια. Πάνω από 100.000 επαγγελματίες του μάρκετινγκ έχουν ήδη χρησιμοποιήσει την εκπαίδευση από ειδικούς που μοιράζεται η SMX για να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας τους και να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και τις μετατροπές.

Ακολουθήστε το @smx στο Twitter για να μάθετε για τις πρωτοποριακές τακτικές βελτιστοποίησης αναζήτησης, τα νέα του κλάδου, τα χρήσιμα εργαλεία, τις θέσεις εργασίας μάρκετινγκ αναζήτησης, το απόρρητο των καταναλωτών, καθώς και για να μάθετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις της Google, των Windows, της Microsoft και άλλων κορυφαίων του κλάδου. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το Search Marketing Expo στο Facebook .

Έρικ Ένγκε


Ο Eric Enge στο Twitter

Ο @stonetemple είναι ιδρυτής της Stone Temple Consulting, της εταιρείας ψηφιακού μάρκετινγκ και SEO και μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους συμβούλους SEO που πρέπει να ακολουθήσετε στο Twitter.

Θα μάθετε για την αποτελεσματική δημιουργία συνδέσμων και άλλους σημαντικούς παράγοντες κατάταξης, την ευρετηρίαση περιεχομένου για μηχανές αναζήτησης, τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης για την αυτοματοποίηση της βελτιστοποίησης, την προβολή του ιστότοπου και πολλά άλλα. Ο Eric κάνει επίσης retweet άλλους εξειδικευμένους ειδικούς στο προφίλ του και ανακοινώνει επερχόμενα διαδικτυακά σεμινάρια και διαδικτυακές εκδηλώσεις στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τον Eric στο Facebook .

Σέιν Μπάρκερ


Ο Shane Barker στο Twitter

Ο @shane_barker είναι σύμβουλος SEO και startup με πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Στο Twitter, ανακοινώνει επερχόμενες διαδικτυακές εκδηλώσεις και podcast και μοιράζεται πολλές χρήσιμες συμβουλές για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, θα μάθετε τις περιπλοκές του μάρκετινγκ εφαρμογών, του μάρκετινγκ επιρροών, του μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του μάρκετινγκ περιεχομένου. θα ανακαλύψετε επίσης πώς να εκτελείτε έρευνα λέξεων-κλειδιών και ανάλυση ανταγωνιστών, να βελτιώσετε τις κατατάξεις αναζήτησής σας, να επιλέξετε το καλύτερο λογισμικό μάρκετινγκ, να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες και να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη για ψηφιακό μάρκετινγκ.

Μπρους Κλέι


Ο Μπρους Κλέι στο Twitter

Η @BruceClayInc είναι πρωτοπόρος στο SEO, που βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο από το 1996.

Στο Twitter, μοιράζεται συμβουλές και κόλπα σχετικά με τη σωστή δημιουργία συνδέσμων, τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, την αύξηση της επισκεψιμότητας και πολλά άλλα. Ακολουθώντας το @BruceClayInc, θα μάθετε επίσης για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις της Google, θα ανακαλύψετε χρήσιμους οδηγούς SEO και θα μάθετε απόψεις άλλων ειδικών του κλάδου τους οποίους ο Bruce κάνει συχνά retweet. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τον Bruce στο Facebook .

Τζέισον Μπάρναρντ


Ο Τζέισον Μπάρναρντ στο Twitter

Ο @jasonmbarnard , γνωστός και ως The Brand SERP Guy, είναι συγγραφέας, ομιλητής και σύμβουλος ψηφιακού μάρκετινγκ. Ο Jason εστιάζει στο Brand SERP, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν το περιεχόμενό τους και να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας τους. Ο Jason φιλοξενεί επίσης ένα podcast μάρκετινγκ και προσκαλεί εξειδικευμένους ειδικούς να μοιραστούν την εμπειρία και το όραμά τους και να μιλήσουν για θέματα που γνωρίζουν από μέσα τους.

Στο Twitter, ο Jason μοιράζεται τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά νέα. Εξερευνώντας το προφίλ του, μπορείτε να μάθετε πώς να προσελκύετε περισσότερη επισκεψιμότητα στην επιχείρησή σας, να χρησιμοποιείτε τεχνητή νοημοσύνη για βελτιστοποίηση για την αναζήτηση Google, να αναθέτετε σε τρίτους περιεχόμενο και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τον Jason στο Facebook .

Τρίσταμ Τζάρμαν


Ο Τρίσταμ Τζάρμαν στο Twitter

Ο @tristamjarman είναι συνιδρυτής στο Purple Smudge, μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ με έδρα το Μπράιτον με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο.

Ο Tristam είναι ειδικός στο τεχνικό SEO και στη διαχείριση δεδομένων, οπότε αν αναζητάτε εξειδίκευση σε αυτούς τους τομείς, φροντίστε να τον ακολουθήσετε στο Twitter. Η Tristam διοργανώνει συχνά ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια μαζί με άλλους ομιλητές του κλάδου για να βοηθήσει τους bloggers να βελτιστοποιήσουν τους ιστότοπούς τους, καθώς και να φιλοξενεί δώρα για τους ακόλουθους. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τον Tristam στο Facebook .

Εμπειρογνώμονες SEO που πρέπει να ακολουθήσετε στο Twitter

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι μια θέση που αλλάζει γρήγορα, καθώς οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google αλλάζουν τακτικά τους αλγόριθμούς τους. Για να μείνετε μπροστά από τους ανταγωνιστές, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις του κλάδου. Μπορείτε να ξεκινήσετε ακολουθώντας τους ειδικούς SEO στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το Twitter μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συνδεθείτε μαζί τους. Σας δίνει πάντα την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια συνομιλία με έναν ειδικό ή τους ακόλουθούς του και να λάβετε ακόμα πιο χρήσιμα δεδομένα.