Δεδομένου ότι το blogging και το μάρκετινγκ θυγατρικών συνδέονται στενά, η πλειοψηφία των συγγραφέων αναζητά αξιόπιστους πόρους για να επιλέξει μια έξυπνη στρατηγική μάρκετινγκ συνεργατών και να προωθήσει προϊόντα/υπηρεσίες στα ιστολόγια τους. Αυτό το άρθρο περιλαμβάνει μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους για να δείτε τον δρόμο για να γίνετε γκουρού συνεργατών.

Γιατί να μάθετε για το μάρκετινγκ θυγατρικών

Για τους bloggers, το μάρκετινγκ συνεργατών είναι το εργαλείο για τη δημιουργία εσόδων από τους πόρους τους. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αυτό το είδος δραστηριότητας μπορεί να σας ωφελήσει:

  • Είναι μια εξαιρετική ιδέα για να αποκτήσετε παθητικό εισόδημα. Ακόμα και με μια εργασία πλήρους απασχόλησης, κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τους συνδέσμους και τις αναρτήσεις για να κερδίσει επιπλέον χρήματα.
  • Δεν χρειάζεται να έχετε βαθιά και μακροπρόθεσμη εμπειρία μάρκετινγκ για να γίνετε συνεργάτης.
  • Μικρό κόστος για να ξεκινήσετε και δεν χρειάζεται να πληρώσετε εάν οι σύνδεσμοι αποτύχουν.
  • Η ευκαιρία να εργαστείτε από το σπίτι ή οπουδήποτε με πρόσβαση στο Διαδίκτυο.
  • Ελευθερία επιλογής κάθε θέσης που αντιστοιχεί σε θέμα ιστολογίου.
  • Υψηλότερες βαθμολογίες πληρωμής από εμπόρους κατά την αύξηση των πωλήσεων.

Επιπλέον, δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε το σχέδιο του ιστολογίου σας. Απλώς τοποθετήστε τους συνδέσμους συνεργατών οπουδήποτε στον ιστότοπο. Τοποθετήστε τα στις αναρτήσεις ή τις περιγραφές βίντεο, τις επικαλύψεις και τα ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μια πληθώρα άλλων θέσεων.

Τα καλύτερα blogs μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς μπορείτε να επιλέξετε ένα καλό ιστολόγιο μάρκετινγκ συνεργατών που θα είναι χρήσιμο για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων; Ο πόρος πρέπει να αντιστοιχεί στη θέση στην οποία εργάζεστε, είτε πρόκειται για ταξίδια είτε για γνωριμίες, για παράδειγμα, να είναι αυθεντικός και να δίνει προσωπική γνώμη, καθώς και να παρέχει ποιοτικές πληροφορίες. Είναι ζωτικής σημασίας να διαβάζετε ιστολόγια που συμβαδίζουν με τις τάσεις αναζήτησης και παρέχουν μόνο σχετικές πληροφορίες.

Ταξιδιωτικές πληρωμές

Ταξιδιωτικές πληρωμές

Αν ψάχνετε για τον καλύτερο ιστότοπο ιστολογίου για μάρκετινγκ συνεργατών, δώστε προσοχή στο Travelpayouts Blog . Το Travelpayouts είναι ένα συνεργαζόμενο δίκτυο μάρκετινγκ στην εξειδικευμένη ταξιδιωτική θέση. Μέχρι το τέλος του 2020, περίπου 270.000 άτομα συμμετείχαν σε αυτό το δίκτυο συνεργατών.

Το ιστολόγιο είναι αξιοσημείωτο για την ευελιξία του. Παρόλο που ενώνει ταξιδιωτικές εταιρείες, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να είναι χρήσιμα για ειδικούς σε διαφορετικές θέσεις, όπως:

Είναι μια καλή αρχή για οποιονδήποτε στο μάρκετινγκ θυγατρικών καθώς θα εξοικειωθείτε τόσο με τα γενικά μοτίβα όσο και με τις παραμικρές αποχρώσεις του. Θα εκτιμήσετε τις έγκυρες, πρακτικές συμβουλές και προτάσεις τους, καθώς και πολλά σχετικά εργαλεία που περιγράφονται στον ιστότοπο.

Η διεπαφή ιστολογίου είναι φιλική και εύκολη στην πλοήγηση, η οποία σας επιτρέπει να βρείτε οποιοδήποτε άρθρο χρειάζεστε. Απλώς εισαγάγετε λέξεις -κλειδιά στο πεδίο αναζήτησης στην κεφαλίδα του ιστολογίου και όλα τα άρθρα που καλύπτουν το σημείο θα εμφανιστούν αμέσως. Επιπλέον, άλλες ενότητες παρουσιάζουν τις προσφορές της εταιρείας, ειδήσεις μάρκετινγκ συνεργατών και εκδηλώσεις που αξίζει να δείτε.

Ιστολόγιο μάρκετινγκ συνεργατών

Το Affiliate Marketing Blog βοηθά στη βαθύτερη μελέτη του μάρκετινγκ συνεργατών μέσω ειδήσεων και προσωπικών απόψεων σε αυτήν την εξειδικευμένη θέση. Δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε από τον Shawn Collins, Co-CEO της Affiliate Summit, το πιο γνωστό και έγκυρο συνέδριο για μάρκετινγκ θυγατρικών.

Σε αυτό το ιστολόγιο, ο Shawn μοιράζεται συστάσεις, συμβουλές και αποτελεσματικά εργαλεία για την απόκτηση γνώσεων και προτύπων από συνέδρια και επαγγελματικά ταξίδια. Μια ειδική ενότητα στον ιστότοπο σάς επιτρέπει να μάθετε πώς να γίνετε συνεργάτης blogger και πώς να αναπτύσσεστε μόνιμα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις και αιτήματα. Σε αυτή τη σελίδα, μπορείτε να δείτε χρήσιμους συνδέσμους, πόρους και υλικό.

Το ιστολόγιο περιέχει σημειώσεις για συνεδρίες από το Affiliate Summit και είναι μια εξαιρετική «υπόδειξη» για όσους αναζητούν οπτικό περιεχόμενο για να διοχετεύσουν στόχους μάρκετινγκ συνεργατών.

Mobidea Academy

Το Mobidea Academy δημιουργήθηκε με βάση το δίκτυο συνεργατών και το περιεχόμενό του προορίζεται για νεοφερμένους, μικρές επιχειρήσεις και ισχυρές μάρκες. Εκτός αυτού, εισάγει μια βάση δεδομένων με τα καλύτερα δίκτυα διαφημίσεων για να μπορείτε να βρείτε ποιοτικές πηγές επισκεψιμότητας. Προσφέρουν επί πληρωμή και δωρεάν εργαλεία μάρκετινγκ συνεργατών για SEO, δημιουργία και ανάπτυξη ιστολογίων, παρακολούθηση αποτελεσμάτων και άλλα. Το ιστολόγιο συνεργάζεται με διάφορους τύπους λογισμικού και παρέχει εκπτωτικά κουπόνια για ψηφιακά προϊόντα.

Όσοι κάνουν το πρώτο τους βήμα και θέλουν να μάθουν μάρκετινγκ συνεργατών μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το γλωσσάριο όρων και να διαβάσουν διδακτικά άρθρα που χωρίζονται σε διάφορα επίπεδα, από το Newbie έως το SuperPro. Υπάρχουν επίσης ειδικές κατηγορίες για αγοραστές πολυμέσων και εμπόρους που θέλουν να δημιουργήσουν ένα ιστολόγιο για μάρκετινγκ συνεργατών, να δημιουργήσουν σελίδες προορισμού ή να σχεδιάσουν κουμπιά παρότρυνσης για δράση.

Επιπλέον, προσφέρουν ένα εκπαιδευτικό περιεχόμενο για την προσέλκυση επισκεψιμότητας ενηλίκων και την ευκαιρία να μελετήσουν blockchains, ICO και άλλες πτυχές του κόσμου των κρυπτογράφησης στο πλαίσιο του μάρκετινγκ συνεργατών.

NichePursuits

Το NichePursuits διδάσκει πώς να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη διαδικτυακή επιχείρηση από την αρχή. Ο Spencer Haws, ο ιδρυτής του ιστολογίου, δημιούργησε μια βιβλιοθήκη περιεχομένου περιπτώσεων που δείχνει αποτελεσματικές στρατηγικές για μάρκετινγκ συνεργατών.

Ο Spencer Haws επικεντρώνεται σε εξειδικευμένες επιχειρηματικές ιδέες και απαντά σε ερωτήσεις όπως το πώς λειτουργούν τα προγράμματα συνεργατών για τους bloggers, πώς να αντιμετωπίσουν τη βελτιστοποίηση μηχανών και το ηλεκτρονικό εμπόριο, πώς να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν έναν εξειδικευμένο ιστότοπο και πολλά άλλα.

Ο Spencer Haws προσφέρει τις δικές του λύσεις και μαθήματα κατάρτισης, εφαρμογές και λογισμικό που βοηθούν στη βελτιστοποίηση των λέξεων -κλειδιών στον ιστότοπό σας, στη δημιουργία ενός κερδοφόρου ιστότοπου από την αρχή, στη δημιουργία και εισαγωγή πινάκων σύγκρισης προϊόντων, στη δωρεάν οργανική επισκεψιμότητα και πολλά άλλα.

John Chow

Ο John Chow ξεκίνησε το blogging το 2006 και μόλις δύο χρόνια αργότερα κέρδιζε 40.000 δολάρια το μήνα. Ο John ξεκίνησε το δρόμο του στο μάρκετινγκ θυγατρικών γράφοντας ιστολόγια για την προσωπική του ζωή: εισόδημα, σπίτι, φαγητό και άλλες καθημερινές πτυχές. Τώρα, διδάσκει τους ανθρώπους πώς να κερδίζουν χρήματα και καλύπτει τόσο διαδικτυακές όσο και εκτός σύνδεσης επιχειρήσεις/μάρκετινγκ.

Εκτός αυτού, ο John προσφέρει εννέα εκπαιδευτικές ενότητες που καλύπτουν θέματα όπως το πώς να επιλέξεις μια θέση και να ξεχωρίσεις, WordPress, θέματα και πρόσθετα WP, μάρκετινγκ περιεχομένου και email, δημιουργία εσόδων από ιστολόγια, SEO και πολλά άλλα. Με άλλα λόγια, ο John Chow εισάγει έγκυρα εργαλεία για να ξεκινήσει ένα blog μάρκετινγκ συνεργατών και να το κλιμακώσει.

Ο John βοηθά τους νέους bloggers να καταλάβουν πώς λειτουργεί η πλατφόρμα WordPress, ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν το πρώτο τους blog δωρεάν. Ενδιαφέρεται για τα πρόσθετα SEO και διδάσκει πώς να εφαρμόσετε τα σωστά πρόσθετα για να προσελκύσετε στοχευμένη επισκεψιμότητα. Αν ψάχνετε για κερδοφόρους συνδέσμους συνεργατών για bloggers, ελέγξτε το ιστολόγιο του John Chow.

Affilorama

Το Affilorama είναι ένα άλλο ιστολόγιο μάρκετινγκ συνεργατών που ιδρύθηκε από έναν επιτυχημένο συνεργάτη έμπορο και έναν προπονητή, τον Mark Ling, το 2006. Στο ιστολόγιο, θα βρείτε κριτικές για νέα μαθήματα, βέλτιστες πρακτικές, κορυφαία προγράμματα συνεργατών σε μια συγκεκριμένη θέση, καθώς και διάφορα εναλλακτικές λύσεις για ένα συγκεκριμένο εργαλείο ή λύση. Το περιεχόμενο προορίζεται για νέους και μεσαίου επιπέδου συνεργάτες μάρκετινγκ και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι πιο επιτυχημένοι έμποροι θυγατρικών θα πρέπει να βρουν μια πιο προηγμένη πλατφόρμα. Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι η γρήγορη απάντηση στις ερωτήσεις των οπαδών. Σε γενικές γραμμές, είναι ένας καλός εκπαιδευτικός πόρος που περιλαμβάνει ολόκληρη τη βιβλιοθήκη για να ξεκινήσετε και έναν εύκολο οδηγό βήμα προς βήμα.

Σύνοδος κορυφής συνεργατών

Το Affiliate Summit παρουσιάζει συμβουλές και συστάσεις που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε στο μάρκετινγκ συνεργατών από την άποψη των εκδηλώσεων και των παραστάσεων της Συνόδου Συνεργάτη (το συνηθισμένο συνέδριο της εταιρείας). Σημειώστε ότι το συνέδριο καλωσορίζει όλους όσους ενδιαφέρονται για το μάρκετινγκ συνεργατών, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο συνάντησης πλαστών προϊόντων ή απάτης εκεί.

Το ιστολόγιο είναι αξιοσημείωτο για την ευελιξία του: υπάρχουν υλικά σχετικά με το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την πολιτική απορρήτου, τη βελτιστοποίηση των φορμών δυνητικών πελατών, τους λογαριασμούς Instagram και άλλες συγκεκριμένες ερωτήσεις. Συνήθως καλύπτουν ένα συγκεκριμένο θέμα που είναι κατάλληλο για κάθε επαγγελματική θέση.

Charles Ngo

Εάν σκοπεύετε να είστε στην κορυφή του μάρκετινγκ θυγατρικών, λάβετε υπόψη το blog του Charles Ngo που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ερωτήσεων που αφορούν τόσο το μάρκετινγκ θυγατρικών όσο και τις επιχειρήσεις. Υπάρχουν πολλά ψυχολογικά άρθρα για να ενισχύσετε τα κίνητρά σας.

Ο Charles Ngo είναι ένας γνωστός συνεργάτης έμπορος που εργάζεται σε αυτόν τον τομέα από το 2008. Στο ιστολόγιό του, ο Charles λέει πολλές προσωπικές ιστορίες για να απαλλαγεί από την ανάγκη να περάσει ο πόνος ενώ μαθαίνει.

Το βασικό χαρακτηριστικό του Charles Ngo είναι ότι προτείνει πολλές δωρεάν συμβουλές ακριβείς, σχετικές και κατατοπιστικές. Δίνει πολύτιμη εικόνα για τον κόσμο του μάρκετινγκ θυγατρικών.

affiliaXe

Το affiliaXe είναι ένα ιστολόγιο που φωτίζει όχι μόνο το μάρκετινγκ συνεργατών, αλλά και το SEO, το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη ΔΕΗ, την απόδοση επένδυσης και άλλες μετρήσεις. Το δίκτυο διαφημίσεων με τον ίδιο τίτλο μοιράζεται τη γνώση και την εμπειρία του στις σελίδες του ιστολογίου. Βυθίζεται βαθιά στο διαδικτυακό μάρκετινγκ και εμφανίζει συνδέσεις με βασικούς παίκτες του χώρου. Μπορείτε να βρείτε πολλές έγκυρες συνεντεύξεις με τους πιο επιτυχημένους CEOs μάρκετινγκ και λίστες βιβλίων που πρέπει να διαβάσετε για να πάρετε νέες γνώσεις.

Το περιεχόμενο του ιστολογίου κατηγοριοποιείται για να σας επιτρέπει να βρείτε τις πληροφορίες γρήγορα, είτε ασχολείται με τα κοινωνικά μέσα, τη δημιουργία εσόδων, τη ΔΕΗ ή οτιδήποτε άλλο.

Εκμάθηση μάρκετινγκ θυγατρικών μέσω ιστολογίων

Στην πορεία σας προς τη μεγαλύτερη κοινότητα συνεργατών μάρκετινγκ, λάβετε υπόψη τα ιστολόγια που αναφέρονται παραπάνω, καθώς σας επιτρέπουν να μάθετε με αποτελεσματικό και δωρεάν τρόπο. Περιέχουν πληροφορίες και είναι σε θέση να παρέχουν συμβουλές με πρακτική αξία. Μην επιλέξετε ένα μόνο ιστολόγιο, αλλά τουλάχιστον ακολουθήστε μερικά από αυτά για να αποκτήσετε γνώσεις για κάθε υπό εξέταση θέμα.