Καλύτεροι Scrapebox Proxies 2021, Private, Shared and Back Connect Proxies για το 2021

Ιδιωτικοί πληρεξούσιοι

Πολλοί άνθρωποι αγοράζουν ιδιωτικά proxies για scrapebox και συχνά με ρωτούν πού είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσω ιδιωτικά proxies το 2021

Υπάρχουν πολλοί πάροχοι εκεί έξω, αλλά λίγοι είναι αρκετά καλής ποιότητας που θα τους χρησιμοποιούσαμε.

Γενικά θα συνιστούσα 10 έως 20 ιδιωτικούς πληρεξούσιους για τους περισσότερους ανθρώπους. Εάν είστε πιο βαρείς χρήστες, τότε ένα πακέτο 30 έως 50+ θα ήταν καλύτερη επιλογή για εσάς.

Για την αγορά ιδιωτικών διακομιστών μεσολάβησης προτείνω:

My Private Proxy – Προσφέρουν επίσης κοινόχρηστους πληρεξούσιους.

Κοινόχρηστοι διακομιστής μεσολάβησης

Οι κοινόχρηστοι πληρεξούσιοι θα μπορούσαν να ονομαστούν ημι-ιδιωτικοί διακομιστές μεσολάβησης. Γενικά μοιράζεστε το διακομιστή μεσολάβησης με μερικά άλλα ανώνυμα άτομα. Αυτό σας επιτρέπει να εξακολουθείτε να λαμβάνετε καλούς γρήγορους διακομιστές μεσολάβησης, αλλά με μειωμένο κόστος.

Το BuyProxies κάνει εξαιρετική δουλειά όπως και το MPP, στο να σας ταιριάξει με άλλους χρήστες που κάνουν διαφορετικά πράγματα από αυτά που κάνετε με τους proxies σας. Αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε για απόξεση και ανάρτηση στο Google, μπορεί να σας ταιριάξουν με κάποιον που χρησιμοποιεί διακομιστές μεσολάβησης για τη λίστα του Craig.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε και οι δύο να χρησιμοποιήσετε τους διακομιστή μεσολάβησης για αυτό που θέλετε και να μοιραστείτε το κόστος. Φροντίζουν για όλα, το μόνο που κάνεις είναι να τους πληρώσεις και να προχωρήσεις. Είναι επίσης ασφαλές.

Για ελαφριά χρήση θα πήγαινα με το πακέτο 10 proxies τους ή για βαριά χρήση το πακέτο μεσολάβησης 50+ είναι μια ευκαιρία. Προσφέρουν και κοινόχρηστους και ιδιωτικούς πληρεξούσιους, αλλά για το κόστος μου αρέσουν οι κοινόχρηστοι πληρεξούσιοί τους, αλλά και οι ιδιωτικοί τους είναι καλοί.

Ο ιδιωτικός μου πληρεξούσιος

Ή

Αγοράστε Proxies

Back Connect, Reverse Proxies και Rotating Proxies

Οι διακομιστής μεσολάβησης Back Connect, αλλιώς γνωστοί ως Αντίστροφοι Διακομιστές μεσολάβησης ή Περιστρεφόμενοι Διακομιστές μεσολάβησης, είναι οι πλέον κατάλληλοι και βολικοί για την απόξεση, ειδικά για την έντονη απόξεση του google, του bing, των κίτρινων σελίδων και άλλων σελίδων. Μπορούν ακόμη και να τα πάνε καλά με το βαρύ προηγμένο χειριστή google scraping.

Αλλάζουν την ip σας στο πίσω μέρος κάθε αρκετά λεπτά ή με κάθε αίτημα, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον αποκλεισμό των proxies, καθώς εναλλάσσονται.

Οι καλύτεροι πάροχοι μεσολάβησης Back Connect για αγορά το 2021 είναι:

Διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετική επιτυχία με αυτόν τον τύπο πληρεξούσιων. Οι τρεις πιο δημοφιλείς πάροχοι παρατίθενται παρακάτω. Ωστόσο, ανάλογα με το τι ξύνετε, όπως google, κίτρινες σελίδες, bing κ.λπ.. η επιτυχία σας μπορεί να διαφέρει.

Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου εάν κάνετε απόξεση του google , είναι να μεγιστοποιήσετε τις επαναλήψεις του διακομιστή μεσολάβησης όπως εξηγώ στο παρακάτω βίντεο. Επίσης, μην χρησιμοποιείτε τον ελεγκτή μεσολάβησης στο scrapebox, εκτός εάν καταλαβαίνετε πώς λειτουργεί, απλώς χρησιμοποιήστε τους διακομιστές μεσολάβησης - το εξηγώ επίσης στο παρακάτω βίντεο.

Scraper API

Περιστρεφόμενοι διακομιστής μεσολάβησης

Storm Proxies

Εδώ είναι ένα βίντεο που έφτιαξα σχετικά:

Αντιπρόσωποι της Αυστραλίας

Αν ψάχνετε συγκεκριμένα να αγοράσετε διακομιστές μεσολάβησης Αυστραλίας, μπορείτε να δοκιμάσετε τον παρακάτω πάροχο. Εάν τους στείλετε μήνυμα και ζητήσετε πληρεξούσιους AU, μόνο αυτοί συνήθως μπορούν να το εξυπηρετήσουν.

Squid Proxy – εάν χρησιμοποιείτε αυτόν τον εκπτωτικό κωδικό, μπορείτε να λαμβάνετε έκπτωση 20% επαναλαμβανόμενη κάθε μήνα:

loopline20

Βίντεο:

Συγκομιδή Scrapebox 1 εκατομμυρίου URL ανά λεπτό με Back Connect Proxies (αυτός ο ακριβής πάροχος είναι εκτός λειτουργίας και κανένας τρέχων πάροχος που βρήκα δεν μπορεί να πάει τόσο γρήγορα):

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~

Επίσης, πολλοί άνθρωποι ρωτούν για το ξύσιμο από το google με ιδιωτικούς μεσολάβησης. Έφτιαξα ένα βίντεο που δείχνει πώς μπορείτε να κάνετε scrape με ιδιωτικούς διακομιστή μεσολάβησης με ασφάλεια χωρίς να λάβετε τις IP σας

απαγορευμένο: