Δεν είμαι σίγουρος πώς χρησιμοποιούν οι άλλοι το ScrapeBox - αλλά πριν από λίγο βρήκα τη δική μου μέθοδο που διαπίστωσα ότι είναι πολύ αποτελεσματική. Πρώτα μερικές προϋποθέσεις. Δεν ανησυχώ για on-topic blogs, δεν ελέγχω για do-follow no-follow και δεν ελέγχω για PR. Ποιοι είναι οι λόγοι μου για αυτό; Λοιπόν, μπορώ να δημιουργήσω τόσους συνδέσμους που στην πραγματικότητα δεν έχει σημασία. Για τη συγκεκριμένη μέθοδο επιλέγω την ποσότητα από την ποιότητα.
Κάτι άλλο που θα ήθελα να αναφέρω είναι ότι αυτή η μέθοδος δανείζεται σε μεγάλο βαθμό από άλλους σε αυτό το φόρουμ, ιδιαίτερα από τον Micallef. Απλώς προσάρμοσα τις μεθόδους για χρήση με το ScrapeBox.

Μέθοδος:

1) Το πρώτο βήμα είναι να εντοπίσετε ένα ιστολόγιο που έχει ήδη αποσταλεί ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Έτσι θα βρείτε τα backlinks σας. Τα ιστολόγια που έχουν ήδη ανεπιθύμητα σχόλια συνήθως σημαίνουν δύο πράγματα. Πρώτα; το ιστολόγιο είτε εγκρίνεται αυτόματα είτε ο ιδιοκτήτης δεν ενδιαφέρεται για το τι συμβαίνει στο ιστολόγιο. Δεύτερον, το σχόλιό σας είναι πολύ πιο πιθανό να κολλήσει.

2) Μόλις βρείτε ένα ιστολόγιο με ανεπιθύμητα σχόλια, πρέπει να ανοίξετε ένα αρχείο txt και στη συνέχεια να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τους συνδέσμους των ανεπιθύμητων μηνυμάτων στο αρχείο. Κάντε το σε αυτή τη μορφή:


LINK:http://www.spammersURL.com 
LINK:http://www.AnotherSpammersURL.com

Συνεχίστε να δημιουργείτε αυτήν τη λίστα μέχρι να έχετε τουλάχιστον 40 συνδέσμους. Δεν πρέπει να αργήσει καθόλου.

3) Ανοίξτε το ScrapeBox και επικολλήστε τη λίστα σας στη θεριστική μηχανή. Επιλέξτε Yahoo ως μηχανή αναζήτησης. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε διακομιστές μεσολάβησης. Τώρα ξεκινήστε τη συγκομιδή.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το ScrapeBox θα χρησιμοποιήσει το Yahoo για να λάβει όλα τα backlinks που έχουν χρησιμοποιήσει οι spammers. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα είναι εκατοντάδες διευθύνσεις URL ανά ανεπιθύμητο. Αν ξεκινήσω με 40 διευθύνσεις URL ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, το ScrapeBox συνήθως θα επιστρέψει αποτελέσματα μεταξύ 15.000 και 20.000. Καταργήστε τις διπλότυπες διευθύνσεις URL. Μπορεί να χάσετε έως και 5.000 διευθύνσεις URL ή περισσότερες. Δεν έχει σημασία.

4) Ανοίξτε το ScrapeBox Blog Analyzer. Φορτώστε τα αποτελέσματα συγκομιδής σας στο Blog Analyzer και ξεκινήστε να εκτελείται. Αυτό μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθεί. Μόλις τελειώσετε, ταξινομήστε τα αποτελέσματα ανά πλατφόρμα και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε τα αποτελέσματα ως αρχείο Excel.

5) Ανοίξτε το αποθηκευμένο αρχείο στο Excel. Αναζητάτε όλες τις πλατφόρμες που είναι συμβατές με το ScrapeBox. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε ιστολόγια που είναι ανοιχτά σε σχόλια και ΔΕΝ έχουν προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα. Αντιγράψτε όλα τα χρησιμοποιήσιμα ιστολόγια σε ένα αρχείο κειμένου. Ονομάστε το αρχείο "Sorted for ScrapeBox" ή κάποιο τέτοιο.

6) Θα πρέπει να καταλήξετε με μεταξύ 2k και 5k διευθύνσεις URL που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Από την εμπειρία μου, θα έχετε ποσοστό επιτυχίας περίπου 50% όταν δημοσιεύετε σε αυτές τις διευθύνσεις URL. Και περίπου 10% έως 25% θα κολλήσει.

Εκτελώ αυτήν τη μέθοδο σε κάθε έναν από τους ιστότοπούς μου για περίπου μία εβδομάδα. Μήνες αργότερα εξακολουθώ να έχω χιλιάδες backlinks σε κάθε ιστότοπο. Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα καλά για ηλικιωμένους και αξιόπιστους τομείς. Αλλά μπορείτε να το περιορίσετε και να περιορίσετε τους συνδέσμους για νέους τομείς.

Το υπέροχο είναι ότι πρόκειται για περίπου 15 λεπτά χειρωνακτική εργασία. Είναι πολύ εύκολο και λειτουργεί πολύ καλά.